Кои се најсилните болки кои може да ги доживееме?

516

Камен во бубрегот е едно незамисливо болно искуство кое за мажите е многу полошо отколку за жените,поради нивната анатомија.

Ендометриоза, до која се доаѓа кога ткивото кое ја сочинува матката се најде во било која друга шуплина во организмот исто така се смета за едно од заболувањата кои се многу болни, но многу успешно се отстранува по хирушки пат.

Гихт, облик на артритис кој се јавува во палецот и знае да биде прилично болен, посебно ако се прошири на зглобовите, кога може и да го отежне одењето. Болката не може да се опише, посебно ако се јавува од повеќе страни.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.