Кои реченици никогаш не смеете да ги кажувате кога сте со партнерот?

Да се соблечете пред друга личност претставува навистина интимен чин и нормално е да потикне чувство на непријатност. Но доколку е личноста пред која сме е онаа вистинската, таа ќе направи се тоа чувство да исчезне. Жената никогаш не смее да се извинува за својот изглед. Овие 6 реченици ниту една жена не смее да ги каже – бидејќи добриот секс, е секс полн со самодоверба.

  1. Немој да ме гледаш…
  2. Ги мразам своите …
  3. Ти се допаѓа ли мојата…
  4. Исклучи го светлото.
  5. Извини поради мојот (X дел од телото)
  6. Не сакаш тоа да го видиш.

Доколку го ускратувате вашиот партнер, се чувствувате и вие непријатно, а навистина треба потполно да уживате.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.