Кои професии на спротивниот пол ги возбудуваат мажите, а кои жените?

Жени со желба за исправување на неправдата во комбинација со ладнокрвност и драматичност – тоа е добитната комбинација кога се во прашање машките желби.

И додека голем дел од жените се палат на доктори, новото истражување покажало дека мажите најчесто се лакомат за адвокатка која се бори за човековите права или новинарка!

Покрај адвокатките кои се борат за човековите права на врвот од машката листа се наоѓаат и новинарките бидејќи мажите ги перцепираат како интелигентни, со брзи реакции и секси стил.

Доколку сте маж, доктор е најпривлечната професија за жените кои ги перцепираат докторите како брзи, полни со поддршка и авторитетни.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.