Кои луѓе се секс машини?

Познат е фактот дека луѓето со нулта крва група може да дадат крв на оние со сите останати крвни групи, но тие се разликуваат и по уште неколку работи од другите луѓе.

Како што покажува едно истражување, луѓето со нулта крвна група се подобри од останатите во логицирање, добро се ориентираат во просторот, понекогаш може да бидат и импулсивни, но се и одлични љубовници.

Во сексот им е многу важно нивниот партнер да ужива, дури и повеќе од нив самите. Поточно, ако треба ќе го скратат своето задоволство само за да му угодат на партнерот, и тоа ги става во групата на најдобри љубовници помеѓу сите останати крвни групи. Меѓутоа, тие имаат и имаат една маана – ретко се задржуваат во моногамна врска, изневеруваат, и баш поради тоа сакаат да им удоволат на другите – покажува истражувањето.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.