Кои хороскопски знаци се најсексипилни?

Огнената Скорпија има толку силен сексапил што истиот речиси и може да се допре. Во креветот се соврпени љубовници што подеднакво се грижат како за сопствените, така и за потребите на партнерот, па сакаат сите да бидат задоволни, така што за време на односот и љубовниот чин владее вистинска хармонија. Искрите додека водите љубов со нив се толку интензивни што ништо неможе да ги смири и да ги сопре, така што овие љубвовници се помнат до крајот на животот.

Скорпијата е воден знак и живее за тоа да ги искуси и да ги изрази емоциите, па затоа односот со партнерот и’ е мошне важен и води сметка за обостраното задоволство. Делот од телото што е поврзан со овој знак е репродуктивниот систем. Затоа скорпиите се поврзуваат со сексот, страста и желбата.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.