Какви уши таков карактер!

1.Имате тесни уши!

Луѓето со ваков облик на уши се познати по тоа што се силни и одлучни. Кога ќе замислите нешто, ништо не може да ве сопре во остварувањето на вашата цел. Другите луѓе ѝ се восхитуваат на вашата издржливост кога се во прашање некои тешки задачи. Оваа особина ви помага да бидете одлични лидери.

2. Имате правилни уши!

Луѓето со овој облик на уши се многу сочувствителни. Вие сте топли и љубезни личности чие присуство зрачи со удобност и пријатност. Сите уживаат да разговараат со вас. Секогаш сте подготвени да ја понудите вашата помош.

3. Имате заоблени уши!

Луѓето со овој облик на уши се многу интелигентни. Кога сакате да научите нешто, ни една сила не може да ви застане на патот. Вашите пријатели му завидуваат на вашиот неверојатен интелект, дури и да не го признаваат тоа. Најверојатно, вие сте најпаметната личност во вашето семејство.

4.Имате широки уши!

Луѓето со овој облик на уши се неверојатно привлечни. Вашето лице е совршено симетрични и најверојатно добро би поминале како модели. Ги привлекувате луѓето како да сте магнети. Вашите партнери никогаш нема да погледнат во други!

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.