Каква личност сте според положбата на седење?

Исправени сте додека седите
Вие сте лице со силна волја и полни со самодоверба. Никогаш не се двоумите околу потезите кои ги правите во животот. Сакате се да знаете и да имате се под контрола. Сакате да помагате на другите.

Потпрени сте на грбот
Чувствителни сте и симпатични и никогаш не сте рамнодушни кон чувствата на другите. Внимателни сте при одлучувањето и склони кон анализирање. Пред да донесете важна одлука долго ја проучувате ситуацијата, ги споредувате деталите.

Навалени сте нанапред
Оваа поза е карактеристична за луѓе кои лесно се занесуваат и заинтересирани се за разни работи. Вие сте умерено љубопитни и отворени за нови познанства. Знаете како да се договорите со другите, вешто давате комплименти и знаете да ги фалите своите соговорници.

Седите со споени нозе
На прв поглед делувате како ладен човек, но кога луѓето ќе ве запознаат, гледаат дека сте тотално поинакви. Точни сте и педантни.

Нозете една преку друга
За вас може да се каже дека сте скромни, помалку срамежливи и често ви е непријатно во друштво со непознати. Склони сте на криење на емоциите, па другите мислат дека сте затворен човек.

Дланките меѓу нозете
Многу нежни, чувствителни и добронамерни. Не ги игнорирате проблемите на другите, реагирате веднаш и давате се од себе да им помогнете.

Дланките со испреплетени прсти

За вас може да се заклучи дека сте многу чувствителни, импулсивни, отворени. Секогаш се обидувата да бидете оптимист и сакате својот оптимизам да го делите со другите. Кога разговараат со вас, другите луѓе добиваат инспирација и позитивна енергија. Тоа е причина што никогаш не сте сами.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.