Како да се спасите од досадните брадавици?

Брадавиците се израстоци на телото кои не се толку опасни, но претставуваат естетки проблем. Многумина не сакаат да ги гледаат на своето тело, а користат разни методи за да ги отстранат од телото.

Брадавиците може да бидат вирусни израстоци кои се последица од ХИВ.

Најдобар лек за нивно остранување е жолт сок од руса трева, народски наречено змијско млеко или расапос.

За лек се користи целото растение, а кога ќе се скине пушта жолто млеко, кое лекува брадавици.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.