Како да препознаете нарцисоиден маж уште на првиот состанок?!

Имате проблем со ваков вид на мажи? Со неколку трикови ќе знаете да ги препознаете уште на првиот состанок, доколку успеете да го избегнете неговиот шарм.

Зборува само за себе

Приказните се интересни и сакате да слушате, и поради тоа не забележувате дека фокусот е секогаш на него.

Не го интересира никој друг

Кога ќе пробате да кажете нешто за себе, тој повторно ќе се врати на неговите теми. Тоа тогаш ќе ви се чини како логичен потег бидејќи ќе ви изгледа дека сака да остави поголем впечаток.

Нестрплив е и многу важен сам за себе

Доколку келнерот не дојде на време, тој ќе стане многу нервозен. Доколку не е нарцис, би го искористил тоа време да поразговара со вас.

Се критикува

Се е во ред, но сеуште не е како што треба. Нарцизоидниот тип секогаш ќе наоѓа недостатоци, бидејќи постојано мисли дека заслужува повеќе и подобро.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.