Како да препознаете дали црниот дроб ви е полн со токсини?

Постојат повеќе знаци кои укажуваат дали вашиот црн дроб е полн со токсини.
Ова се дел од симптомите:

Хроничен замор
Негативни емоции
Исцрпеност
Мигрена
Хронична болка во зглобовите
Ексцесивно потење
Проблем во варењето на мастите
Алергии
Акни и проблематична кожа
Гасови, надуеност, болки во стомакот, запек, дијареа
Хормоналната нерамнотежа

Проверете ги и овие знаци:

Анксиозност и депресија
Хемиска чувствителност
Хронично лош здив
Необјаснето зголемување на телесната тежина.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.