Како да дознаете дали мажот е добар во сексот?

  1. Во фиоката до креветот има кондоми, секс-играчки и лубриканти, во кабината во бањата крие влошки и / или тампони, шноли за коса, женски жилети за бричење и дополнителни четки за заби. Него ништо не може да го изненади.
  2. Убаво уредено и чисто купатило е знак дека мажот често го користи, но и дека носи често женско друштво во својот стан. Тој сепак верува во онаа познатата: со пракса до совршенство!
  3. Сигурно им приоѓа на жените и разговара со нив на најразлични теми, но никогаш не се фали со своите лични достигнувања во сексот. Тој е човек од акција.
  4. “Несмасна” не е дел од неговиот речник, ниту пак однесување. Тој има одлична контрола врз вашето тело, секогаш знае каде ќе седне, како елегантно да излезе од автомобилот или како да освои девојка на подиум.
  5. Знае како да го користи јазикот во буквална и фигуративна смисла. Во изразувањето на своите желби е многу јасен и прецизен.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.