Каде треба да го чувате слончето во домот за среќа и пари?

Oдредени предмети кои ги имаме во домот се добри за нашата психа и привлекуваат позитивна енергија, додека другите обратно.

Според Фенг шуи експертите чувањето на украси во вид на слонче во домот привлекуваат позитивни работи во животот. Слонот со подигната сурла значи успех. Чувањето на ваквите украси во спалната соба значи љубов. Во близина на вратата, привлекуваат среќа за семејството. Исто така, постои верување дека привлекуваат пари.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.