И откриле рак на дојка – Оваа мајка на три деца со сериозно предупредување до сите жени!

 

Шери Родс е мајка на три деца, на која вчера и бил дијагностициран рак на дојка. Таа одлучила на Фејсбук да сподели фотографија од единствениот симптом кој укажува на ваквата состојба, за да им помогне на останатите жени на време да ја откријат оваа подмолна болест.

-„Целосно сум шокирана поради оваа вдлабнатина која беше единствениот симпотм кој го имав. Го забележав и отидов кај мојот доктор да го поглендне. По скeнирањето е откриено присуство на некаква маса, што беше потврдено и со мамографија, по што веднаш отидов на биопсија. Не бев нималку загиржена, но резултатите покажаа дека станува збор за рак на дојка. Ве молам редовно проверувајте ги градите и не игнорирајте баш ништо чудно што забележувате. Ве молам споделувајте ја фотографијата“ – напишала Шери.

 

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.