Го сменила полот за да не ги плати кредитите!

169

Русинка го смени полот за да добие нов идентитет и со тоа да го избегне плаќањето на своите долгови.

Наталија, 38-годишна жена од Астрахан, направила операција за промена на полот, по што се нарекла Андријан.

Според портпаролот на регионалната служба на извршители, промената на полот сепак не ја ослободува од обврската да го плати долгот во висина од 130.000 рубљи или околу 2.800 евра.

Андријан моментално се крие од властите, бидејќи по промена на полот успеал да направи нов долг, со тоа што не платил даноци

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.