Ги избркале од работа зашто биле дебели и не ослабнале!

147

 

Десетици полицајци во Таџикистан биле избркани од работа откако не успеале да ослабат во рамки на фитнес програма за полицијата. Други полицајци успеале да ослабат речиси 20 килограми по програмата што почнала оваа година и со која тренирале  три до петпати месечно, соопшти Министертвото за внатрешни работи на оваа централноазиска држава.

Освен тоа, во рамки на програмата полицајците требало да посетуваат најмалку еднаш месечно и театарски претстави.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.