Фото: Погледнете во какви лоши услови ги лекуваат пациентите во штипската болница!

Пациентка до порталот samozdravje.mk, испрати фотографии од клиничката болница во Штип, во какви катастрофални услови лежат болните на ортопедија. Покрај влагата и нередот имало и непријатна миризба. Но ни пишува дека и покрај ваквиот амбиент, медицинскиот персонал вклучувајќи ги лекарите, сестрите и болничарите функционираат и се грижат за пациентите. А какви се условите уверете се сами од фотографиите:

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.