Домашен рецепт за комплетно заздравување на половината и зглобовите

Ќе се преродите!

Народните лекови никогаш не можат да му наштетат на телото. Доколку не ви помогнале, знајте дека не ви ни одмогнале. Нашите предци во недостиг од фармацевтски лекови се лекувале со помош на природните и се чини дека биле повитални и поздрави од нас.

За оние кои имаат проблеми со болки во половината, го препорачуваме овој рецепт што е многу вкусен, а притоа и лековит.

Потребни состојки:
  • 1 сува смоква
  • 1 сува кајсија
  • 5 суви сливи
Приготвување:

Секоја вечер пред спиење изедете го ова суво овошје и повторувајте го тоа во период од 45 дена.

Овие плодови содржат супстанции што предизвикуваат регенерација на ткивата кои се составен дел на интервертебралните дискови. Тие ги прават силни и цврсти. Пршлените почнуваат сами да се сместуваат на нивното природно место, без надворешна корекција.

Секој плод засебно содржи одредени елементи и супстанции, а нивното мешање претставува одличен лек, кој е исклучително ефикасен за болките во половината. Корисен е и за мажи и за жени.

Овој рецепт е добие од спортистите-олимпијци кои на овој начин ја регенерирале својата половина по тешките физички напори.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.