Долгото носење на градник е штетно по здравјето?!

Поддршката која ја нуди градникот е нож со две острици. Со текот на времето мускулите во градите ја губат цврстината и вие станувате зависни од носење градник бидејќи само така не ви изгледаат виснати градите.
Носењето градник го спречува правилниот крвоток, а тоа ви ја одзема енергијата, ве прави уморни и немотивирани. Несоодветниот обем на градникот прави да се чувствувате задишано и неудобно па, затоа носете градник само кога навистина морате.
Се чини дека градниците биле создадени за да ви бидат потребни, а не за да ви ја олеснат маката. Секој час минат без градник ја подобрува циркулацијата, ја зацврстува мускулатурата во градите и ви ја враќа слободата и удобноста.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.