Десет симптоми кои укажуваат на рак!

224

Ако симптомите потрајат подолго од две недели, време е да го посетите докторот. Овие се 10 симптоми кои би можеле да ве предупредат дека имате рак.

1. Промена на прстите

2. Необично крварење

3.Крв на столицата

4. Исцедок

5.Надуеност

6.Нагла промена ан телесната тежина која не можете да ја објаснете

7. Кашлица

8. Промена на лимфните јазли

9. Хроничен замор

10. Промена на кожата

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.