Дали сте љубопитни, мистични или хуманисти зависи од часот кога сте родени!

53

Не е исто дали сте родени наутро или во ноќните часови. Некои наши постапки, ставови и расположенија подобро ќе ги разбереме ако погледнеме во часот на нашето раѓање.  Како што секој месец има своја нумеричка вредност, така и секој час во денот има одредена астролошка фреквенција.

Од 00:00 до 02:00 се раѓаат најљубопитните луѓе.

0д 02:00 до 04:00 се раѓаат вредни луѓе кои се силно ориентирани кон материјалното.

Од 04:00 до 06:00 се раѓаат храбри личности, кои можат да минат низ сите препреки.

Од 06:00 до 08:00 се раѓаат мистични луиѓе со силна духовна страна, кои поседуваат способност за емпатија.

Од 08:00 до 10:00 се раѓаат хуманисти и шармантни луѓе.

Од 10:00 до 12:00 се раѓаат активни луѓе кои сакаат да го променат светот.

Од 12:00 до 14:00  се раѓаат необични луѓе, кои сакаат ризик и авантура и имаат силна фантазија.

Од 14:00 до 16:00 се раѓаат силни луѓе, незаменливи во нестабилни ситуации или времиња.

Од 16:00 до 18:00  се раѓаат мировници кои поседуваат способност да ја согледаат ситуацијата во целина, со добра волја и цел.

Од 18:00 до 20:00 се раѓаат луѓе со силна волја, способни за подвиг.

Од 20:00 до 22:00 се раѓаат личности за кои се вели дека се „родени под среќна ѕвезда“.

Од 22:00 до 24:00 се раѓаат филозофи со хармоничен внатрешен мир, кои често се неразбрани од другите.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.