Дали принцот на бел коњ всушност е манипулатор!

Ова се седумте знаци кои укажуваат дека вашиот “принц на бел коњ” е ништо повеќе од само еден врвен манипулатор.
1. Кога не е по негово, тој станува агресивен.
2. Често се извинувате за работи за кои воопшто не сте виновни.

3. Вие се трудите многу повеќе од него.
4. Неверојатно е шармантен кога нешто бара од вас и неверојатно благодарен кога ќе го добие тоа.
5. Не можете да се потпрете на него бидејќи е непредвидлив.

6. Опседнат е со контролирање на сите околу себе.
7. Доколку погрешил, тој ќе пронајде начин да ве обвини вас.
Манипулаторите имаат неверојатна способност да ја “исцедат” енергијата на луѓето околу себе и да ги обвинат дека тие се виновни за сите проблеми во врската – доколку го препознаете вашиот партнер во овие знаци, време е да размислите за вашата врска.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.