Дали парите влијаат врз сексот?

198

Новите истражувања покажуваат: Кој има повеќе пари, има подобар секс … Жените кои припаѓаат на средната класа имаат подобар сексуален живот од посиромашните жени, според најновото истражување.
Со други зборови , жената која е финансиски ситуирана повеќе ужива во сексот.
Шпанските експерти кои работеле на истражувањето не биле изненадени од резултатите.
Поточно , тие веруваат дека е многу логично во сексот да уживаат жените кои не мора да се грижат за недостатокот на финансиски средства и сите прашања поврзани со тоа.

– Луѓето кои живеат во посиромашни социоекономски услови помалку уживаат во сексот и генерално се помалку задоволни во нивните романтични врски . Исто така, кај оваа група на луѓе доаѓа до сексуално запоставување.

Инаку, интересно е дека едно друго истражување покажа дека жените сметаат дека сексот е многу подобар со сиромашни мажи.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.