Дали и колку Македонците користат секси помагала?

Користењето секси помагала полека станува тренд. Сè поголем дел од паровите ги користат во спалната соба за да ја разбијат монотонијата. Објавена е и листа на нации кои најмногу користат дополнителни направи, а на врвот се нордиските земји Шведска, Данска и Гренланд. На врвот се и Германија, Јапонија и Франција.

Но, интересно е како котираат земјите од регионот. Веднаш се забележува дека Македонците се на средина од табелата, односно на 86. место. Од земјите во регионот, Бугарите најмногу обожаваат секси помагала и го зазедоа осмото место, Хрватите 14., додека Србите се на 42. место

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.