Да спиете со чорапи или не?!

ЛУЃЕ КОИ СПИЈАТ СО ЧОРАПИ

Ако носите чорапи и во текот на спиењето, тоа значи дека сте многу чувствителни и постојано ви студи. Тоа може да биде поврзано со многу аспекти на вашето здравје, дебелината на кожата…Луѓето кои спијат со чорапи најчесто чувствуваат потреба некој да има до нив и да бидат заштитени. Тие се нежни и чувствителни души кои сакаат да делат.

ЛУЃЕ КОИ СПИЈАТ БЕЗ ЧОРАПИ

Ако не можете да замислите да спиете со чорапи, тоа значи дека имате побрз метаболизам. Ако сте човек кој спие така, значи дека по природа сте независни. Спремни сте за интеракција, комуникативни сте, искрени, дури понекогаш и премногу искрени.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.