Да донираме за малиот Антонио од Струмица кој боледува од леукемија

Малиот Антонио Мавров боледува од леукемија и бараме целосна поддршка од вас. Родителите на Антонио апелираат да се соберат средствата и Антонио да отпатува на лекување.

Ги замолуваме повторно сите хумани луѓе да донираат на следната транскакциска сметка:

ЗА ОНИЕ КОИ САКААТ ДА ДОНИРААТ ОД МАКЕДОНИЈА ТОА МОЖЕ ДА ГО СТОРАТ НА СЛЕДНАТА ТРАНСАКЦИСКА СМЕТКА:270700035393309 ХАЛКБАНК АД СКОПЈЕ Жаклина Маврова

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.