Чувствувате постојан глад кога сте во ПМС?

Еве зошто е тоа така

Чувствувате ли дека може да јадете цел ден кога сте во ПМС…

 

Жените ги мачи овој период од месецот кога чувствуваат постојан глад, но и надуваноста на стомакот што ја носи предменструалната состојба.

Лекарите велат дека жените навистина имаат потреба за внесување на повеќе калории во овој период. 300 калории дневно мора да внесуваат дамите во ПМС.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.