10 минути вежбање во домашни услови за подобро здравје

Изолацијата поради коронавирусот го наруши нашиот секојдневен начин на живот.

Поради коронавирусот се затворени и  теретаните. Долгиот период без вежбање може да доведе до бројни нарушувања и на физичкото и на психичкото здравје.  Потребни се само десет минути во денот да одвоите и да повежбате во домашни услови. Еве наш предлог на 10 минутни вежби да се одржите во форма додека не ги отворат теретаните.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.