Внимавајте: Женските ташни се полни со бактерии!

Последно истражување покажало дека женските ташни се полни со бактерии, од кои некои може да бидат и фатални.

Експертите предупредуваат дека во торбите се најдени бактерии како што се Escherichia coli, па дури и остатоци од измет.

Но не се спорни само ташните туку и торбите за лаптоп и спортски торби кои се користат за одење во теретана.

Коментари

коментари