Видео: Најбизарните рендген снимки

Ножици, нож, сијалица, прстен… Ова се дел од предметите кои се евидентирани во човечки тела на рендген снимки. Во продолжение погледнете што се е детектирано во човечките тела.

 

Коментари

коментари