Видео: Дали посната исхрана го подобрува здравјето?

Во интервју за Сител телевизија доктор Александар Митов, магистер по јавно здравство објаснува како доколку сте постеле постепено да се вратите на нормална исхрана, без да си го влошите здравјето. Исто така, колку јајца дневно се доволни да се внесат во организмот и кои болести се закана после прејадувањето.

Коментари

коментари