Видео: Д-р Христина Лескароска за алергиите и симптомите кои се најчести овој период

 

Што е алергија, кави алергени има и на што се должи сувата кашлица а од што е чешањето по телото..Ова го објаснува др. Христина Лескароска, матичен лекар

 

Коментари

коментари